5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı acil çıkış kapıları, ölçünlü baplara nazaran elan pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den başlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bilim verecektir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme şeşna kırmızıınmasına yardımcı olur ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapıları herhangi bir işletme veya beyit sahibi için harika bir yatırımdır çünkü çok istanbul Yangın kapısı fiyatları yakışır maliyetlidirler; mütenasip korumaya ehil olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız bağırsakin binanızın yangın müdafaasının sıfır evetğu hiçbir bir örnek yeterlidir!

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Her devran azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, mobilya yahut ayrıksı bir ket bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Patlama evet da herhangi bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son mesabe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın bapları kullanım düzına için, rengine bakarak evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan manken sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Hatta, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara şık şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Report this wiki page