Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yakaımızca yapılan yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına uygun müsait konstrüksiyonlmaktadır. Böylece denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde mazarrat görmenizi engellemektedir.

Yeni yapılarda mukannen yüksekliğe ehil binaların yangın merdiveni yapmasının mecburi başüstüneğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. ölçünlü yangın çıkışı ve bapsına sahip olan binalarda yangın merdivenleri yapı düşünceına dahil edilir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin vahia düşmesidir.

Bu baplar taban olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın baplarında ivedili durumlarda dâhilen dışarı akıllıca Yangın Merdiveni Kapısı hareket laf konusu evetğu derunin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kelime konusu harekete onay vermesi gerekir.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları üzere bileğildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik maddeleri ikaznca yapılan düzenlemelerin katı teselsül, tüm yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Açılıp - kapanma sorunlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu yer muayene edilmelidir. 

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı ciğerin insanoğluın dumandan zehirlenmesine ket olan ivedili konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tamam kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde mevcut insanların ve sair hayatiyetliların yangın yahut herhangi bir evgin perese esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme ehil, binalması ıztırari, yapıların vazgeçilemez unsurları arasında belde almaktadır.

Yangın Kapısı düzenırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yakaımızdan üretilen baplar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Report this wiki page